Nyugdíjasok találkozója

Nyugdíjas Klubunk 2019-ben is február 6-ára, húshagyó keddre szervezte a farsangbúcsúztató mulatságot. Összejövetelünkre meghívtuk Szabadszentkirályról és Bogádmindszentről is a nyugdíjas klubok tagjait. A szabadszentkirályi nyugdíjasokat 2010-ben Dr. Kajtár Edvárd plébános úr javaslatára hívtuk meg először egy ismerkedési estre.

Az az est olyan jól sikerült, hogy azóta többször találkoztunk már, közös énekkaros fellépést is tartottunk, közvetlen kapcsolatot tartunk vezetőjükkel, Hárs Jánosnéval is. 2011-ben a falunapra hazahívtuk Kósa Lajosné Ilikét, aki a falunk szülötte és a Bogádmindszenti Nyugdíjas Klub vezetője. Velük is azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, kölcsönösen meghívjuk egymást különböző érdekes programokra, találkozókra.

   

Ezúttal is finom vacsorával, étellel, itallal, jó hangulatos zenével vártuk a kedves vendégeinket. Az ízletes ételek elfogyasztása után a nyugdíjasok korukat meghazudtolva késő éjszakáig ropták a táncot. Láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát.

Megtisztelt minket jelenlétével Palkó Ottó Alpolgármester Úr és a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke, Fata Gáborné is, akinek külön köszönjük az anyagi támogatást és a gondoskodást.

Ismét szép emlékekkel tértünk haza!