A Hölgyek köszöntése

Királyegyházán 2019. március 8-án köszöntötték a hölgy lakosokat a Nemzetközi Nőnap alkalmából. A nőnapi program a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány és az EFOP 1.5.3-16-2017-00085 azonosítószámú, Humán szolgáltatások fejlesztése a Szentlőrinci járásban című pályázat keretein belül valósult meg.

A megjelent hölgyeket először Palkó Ottó Alpolgármester Úr köszöntötte, majd Konyári Tímea a fent említett pályázat keretein belül tartott prezentációval támogatott előadást Keresd a nőt Királyegyházán! címmel. Az előadásból kiderült, hogy a királyegyházai hölgyek, mindenhol ott vannak, ahol történik valami a faluban, legyen az jótékonyság, generációk közötti együttműködés, a gyerekek vagy az idősek támogatása: segítenek, ahol csak tudnak.

   

Az előadás után az önkéntes segítő gyermekek átadták a hölgyeknek az ajándékba szánt virágot, majd a Tajtiboy együttes szórakoztatta a megjelent vendégeket. Ezután meglepetésként finom vacsorát szolgáltuk fel. Vacsora közben és az azt követő bálon Horváth László Flipper zenélt, akit a helyi közönség már jól ismer és szeret.