Szülők bálja 2018

Minden évben nagy várakozás előzi meg az Iskolai Szülői Közösség által szervezett jótékonysági rendezvényt, a Szülők Bálját, melyen az idén, január 20-án ismét nagyon jól szórakozhattunk.

 

Szokás szerint – a felújításnak köszönhetően immár évek óta tágas – földszinti aulában volt a táncparkett, a tantermekben pedig a szépen megterített asztaloknál, kellemes körülmények között tudtuk elfogyasztani az otthonról hozott harapnivalót, valamint a frissítő és hangulatjavító innivalókat. A szervezőket dicséri, hogy nagy érdeklődés mutatkozott a rendezvény iránt: minden teremben, minden hely elkelt, nagy örömünkre egyre többen jönnek el a kulturált szórakozásra vágyó volt tanítványaink közül, és idén Királyegyházán kívül nemcsak Sumonyból, de Szentdénesről is sokan megtiszteltek minket jelenlétükkel.

 

A bált Kozmáné Varga Veronika, az Iskolai Szülői Közösség elnöke nyitotta meg, aki természetesen segítőivel együtt már hetekkel előbb kezdte az előkészítő tevékenységeket, a szervező munkát és a szükséges beszerzéseket. A bál résztvevői nemcsak a belépőjegyek megvásárlásával, de a tombolavásárlással és az ajándékok felajánlásával is hozzájárultak a Szülői Közösség bevételének gazdagításához. A Szülők pedig minden évben a bál bevételéből vásárolják meg az iskolás gyermekek részére a karácsonyi ajándékokat, és szintén ebből az összegből járulnak hozzá a gyermeknapi programok színvonalas megrendezéséhez is.

 

Köszönjük a szervezőknek, a színvonalas rendezést, hogy ismét nagyon gondtalanul, vidáman szórakozhattunk jó társaságban, oldott hangulatban! A bál megrendezését – mint minden évben – idén is jelentős összeggel támogatta a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriuma, köszönet érte!