Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerték el a Királyegyházai Cementgyár cement termékcsaládját Budapesten, 2017. szeptember 5-én. 20 éve, hogy a Magyar Termék Nagydíj olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerését és díjazását tűzte ki célul, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt. Napjainkra a Magyar Termék Nagydíj pályázat az egyik legrangosabb minősítő rendszerré vált Magyarországon, amely az egyetlen nem szakmaspecifikus tanúsító elismerés.

 

A Királyegyházai Cementgyár cementtermékeivel, és kapcsolódó, ügyfélközpontú szolgáltatásaival mérette meg magát: benyújtott pályázatát Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerték el. A LAFARGE pályamunka értékelése során a döntőbizottság kiemelte a termékek magas minőségét, megbízhatóságát, a fogyasztóknak kínált előnyöket, az ISO minőségirányítási rendszerek alkalmazását és kreatív ötleteit. A LAFARGE Cement Magyarország Kft. képviseletében Zadravecz Zsófia marketing kommunikációs vezető, Mikita István gyárigazgató, Hoffmann Tamás értékesítési igazgató és Kocsis Mátyás logisztikai vezető vehették át a díjakat 2017. szeptember 5-én az Országház Felsőházi termében:

 

Újabb mérföldkő számunkra a két rangos, hazai szakmai elismerés. Megerősít minket abban, hogy a nemzetközi és hazai viszonylatban magas termékminőséget, és ügyfélközpontú terméktámogatást nyújtunk a magyar építőanyag piacon. – mondta el Hoffmann Tamás az átadó gálán.

 

Külön öröm számunkra a Klímabarát-díj, amely azt fémjelzi, hogy jó úton járunk a fenntarthatóság terén is. A 2030-as Tervünkben hosszú távú céljainkat is megfogalmaztunk. Többek között 30 százalékkal kívánjuk globálisan csökkenteni az édesvíz felhasználás mértékét, és minimalizálni fogjuk a szén-dioxid kibocsátást. – tette hozzá Zadravecz Zsófia. A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegyét a LAFARGE Cement Magyarország Kft. cementtermékei 2018. augusztus 31-ig viselhetik.

 

A Magyar Termék Nagydíjra idén is kiemelkedő érdeklődések közepette zajlott, 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést. A jubileum évében az energiahatékonyság, a környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kaptak nagy hangsúlyt. Az új pályázók között megjelentek a szellemi szabad foglalkozásúak; művészek, szolgáltatók. A díjazott pályázatok közel kétharmadánál pedig a digitalizáció és az informatika játszott kiemelten fontos szerepet.