Polgárőr jótékonysági bál

2017 februárjában második alkalommal került megrendezésre a polgárőrök jótékonysági bálja, amire a vártnál jóval többen jöttek el, ezért teljesen telt ház lett. Igazán nagyon örülünk, hogy ennyi embernek eszébe jutottunk ezen a napon, és belépőjükkel is támogatták egyesületünket.

Meghívott vendégeinknek is köszönjük szépen, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, és tombola ajándékokkal is segítettek. Egy egész asztalnyi gyűlt össze belőlük, így sokaknak jutott egy kis meglepetés a sorsolás folyamán. Az asztalok is hamar megteltek minden jóval, üdítővel, rágcsálnivalókkal.  A zenéről és a jó hangulatról Bogdán Imre és Gallovics Csaba gondoskodott. Nem is maradtak sokáig széken ülve az emberek. Szinte alig maradt hely a mulatozásra, de szerencsére, mindenki táncra perdülhetett, aki szeretett volna.

       

Első szünetünkben mindjárt ki is sorsoltuk a belépőjegyek közül Varga Sándorné felajánlását egy nagyon szép tortát, majd mindenki meglepetésére sor került egy közös emeletes torta elfogyasztására, ami a polgárőrség jóvoltából került az asztalra, megköszönve mindenki jelenlétét, aki részt vett a rendezvényünkön. Beák Laura, Jegyző Asszony sietett segítségünkre a torta felvágásával. A mulatság reggelig tartott, reméljük, hogy emlékezetes marad mindenki számára. Reméljük jövőre is sikerül megrendezni és ugyanilyen nagy érdeklődéssel fogják fogadni.

   

Köszönetet szeretnénk mondani még egyszer minden résztvevőnek, akik anyagiakkal és felajánlásokkal támogattak és támogatnak bennünket: Grím Ferenc, Beák Laura, Konyári Tímea, Fata Gáborné, Hollósi család, Mihálovics család, ?s Ferenc és családja, Kontra Sándor és családja, Borosán József vállalkozó, Balogh Éva, Lőrinc Hermina, Csókáné Varga Hajnalka, Dodó Kereskedés.