Húsvéti hangulatkeltés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kuratóriumi társaimmal fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget adjunk a családoknak otthonaik feldíszítésére az ünnepek előtti készülődés során oly módon, hogy biztosítjuk az alapanyagokat, a helyszínt és még ügyes kezű segítőket is a dekoráció elkészítéséhez. Szerencsére mindig akadnak kreatív helyi önkéntesek, akik lelkesen vállalnak efféle társadalmi munkát, szívesen nyújtanak segítséget tanáccsal, vagy tevőlegesen a szebbnél szebb ajtó- és asztaldíszek elkészítésében.

A Kultúrház épülete kiváló helyszínt nyújt a különböző rendezvényeknek, így ezúttal is ezt választottuk, időpontnak pedig az ünnep előtti hét szombat délelőttjét, hogy az aktív dolgozók is odaérhessenek, lehetőleg gyermekeikkel együtt. Az elkészítendő díszek megtervezését és a szükséges eszközök, hozzávalók beszerzését Szabó Zsófi és Hollósi Jánosné végezték, de természetesen a program létrejöttében sokan mások is közreműködtek.

   

Szeretném név szerint is kiemelve megköszönni azoknak a kedves résztvevőknek a munkáját, akik – egyébként rendszeresen is – ezúttal a húsvéti készülődésben tevékenykedtek: Dr. Máthé Győzőné, Fata Gáborné, Hollósi Jánosné, Hollósi Tünde, Kontra Sándorné, Kozma Ferenc, Kozmáné Varga Veronika, Mihálovics Józsefné, Nagy Istvánné, Nincsevics Istvánné.

Külön köszönöm Szabó Zsófi igyekvését a szervezésben, rendezésben!