A Cutlerbe kirándultunk

Budapestre látogattunk egy kis csapattal, akik főleg a jelenlegi konditerembe járnak le edzeni. Az ok, amiért mentünk, hogy szemügyre vehessük és kipróbálhassuk az ország legfelszereltebb edzőtermét, ahol az igazi nagy bajnokok edzenek, illetve a legkorszerűbb felszerelések találhatóak meg.

Tizennégy fővel indultunk Budapest felé. Elsőként rögtön egy éttermet céloztunk meg, hogy ne üres gyomorral vágjunk bele az edzésbe. Természetesen fitnesz menüt kértünk a Kalocsai Paprika Csárda étteremben, ami mellesleg még nem nyitotta meg kapuit hivatalosan, így elsőként tesztelhettük éttermüket. Az étel finom volt, a hely szép volt, mindenkinek tetszett. Ezt követően elindultunk a Cutler felé. Mikor megérkeztünk sajnos egy picit csalódnunk kellett, hiszen nem tudtak mégsem eljönni azok a híres testépítők, akikre vártunk és a fogadtatás sem volt olyan meleg, mint amire számítottunk. Hamar feldobta viszont mindenki hangulatát maga a hely látványa, illetve az eszközök hatékonysága. Ámulattal és kicsit félve kezdett mindenki bele az edzésébe, hiszen ilyen gépeket ritkán látni, és működésük is teljesen más volt, mint amihez szoktunk. Eszméletlen érzés töltött el, mikor láttam, ahogy a csapat beveszi a termet és meglepődve veszik észre, mennyire hatékonyan terhelhetik az egyes izomcsoportokat.

   

   

Elmondhatjuk, hogy ezek a modern eszközök már úgy lettek kifejlesztve, hogy amennyire csak lehet, mentesítsék az ízületeket a terhelés alól, illetve az adott izomcsoportot a legjobban, leghatékonyabban eddzék.  Nem gondoltam volna őszintén, hogy ennyire fogja mindenki élvezni a tréninget. Személy szerint engem nagyon motivált a terem, a látvány, a gépek, így még több motivációt tudtam magamba szívni az elkövetkezendő időkre és még jobban kirajzolódott az a kép, miszerint az álmom, hogy ezzel akarok mindig foglalkozni. Alkalmunk volt látni egy híres testépítőt edzeni, Tóth Dánielt, aki élőben nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy monstrum. Profi testépítő rengeteg jó eredménnyel. Egy biztos, jó volt ezt látni, mindenki kérdezte, hogy mikor megyünk megint, de ezzel szemben még valamit észrevettünk mindannyian. A korszerű gépek nem minden. Mi itthon a teremben egy közösség vagyunk, akik tele vannak élettel, így a terem is. Kis faluból mentünk, egy kis konditeremből egy nagyváros nagy termébe, mégis meg tudtuk tölteni élettel, ami onnan nagyon hiányzik. Semmi pénzért nem cserélnénk ezt el. Az edzést követően elmentünk kicsit lazulni. Várost néztünk, illetve csaltunk egy kicsit, mert megengedtünk magunknak egy kis fagyit, de azt hiszem egy több mint két órás edzés után megérdemeltük. Amire mindenképp jó volt a kirándulás a tapasztalat és a közösség-, csapatépítés. Még szorosabb lett a kapcsolat. Ez nagyon fontos!