Kiránduljunk Budapestre!

Az előző évekhez hasonlóan 2012-ben is szervezünk kirándulást a helyi lakosok részére a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. támogatásának segítségével.

Az elmúlt esztendőkben jártunk már Debrecenben, Szegeden, Bikalon és a Dunakanyarban is, idén pedig Budapestet, konkrétan a Budai Várat célozzuk meg, abból az alkalomból, hogy szeptember 20-23-ig ebben a fesztivál nélkül is igen látványos történelmi környezetben kerül megrendezésre az Édes Napok Budapest, Csokoládé- és Édességfesztivál. A szakmai összejövetelek mellett napközben családoknak szóló programok is lesznek és olyan attrakciók, melyeket csak az Édes Napokon lehet majd látni. Terveink között szerepel az előzetes igényfelméréseknek megfelelően a budapesti világörökségi helyszínek felkeresése, meglátogatása, mint például maga a Budai Várnegyed, a Gellért-hegyi Szabadság-szobor és a Citadella, az Andrássy út épületei, köztük az Opera, a millenniumi földalatti és a Hősök tere. De megnézhetjük esetlegesen Vajdahunyad várát is, és szervezhetünk más múzeumlátogatásokat, ha a jelentkezők úgy kívánják. A kirándulást bérelt autóbusszal 2012. szeptember 22-ére tervezzük, a jelentkezést ezer forint hozzájárulás befizetése után tudjuk regisztrálni.

Jelentkezni lehet az alábbi telefonszámokon: 30/294-90-94, illetve 30/952-29-87, személyesen pedig Fata Gáborné és Konyári Tímea megkeresésével.

Mindenkit szeretettel várunk!