Majális

A május 5-én megrendezett IV. Majális Kupára tíz csapat jelentkezett, a két csoportban zajlott körmérkőzések győztesei játszották a döntőt, így egész napos szórakozást biztosítottak a csapatok a futball kedvelőinek.

A királyegyháziakból több csapat is szerveződött, a LAFARGE Cement Kft. két csapattal indult, beneveztek a Szentlőrinci Rendőrség, Szentdénes és Gyöngyfa focistái is. Voltak, akik egész családdal érkeztek, közösen főztek, és voltak, akik csak a játék, a társaság vagy a nézelődés kedvéért töltötték velünk a napot. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, és jövőre újra találkozhatunk!

Az eredmények: 

1. LAFARGE Cement Kft. csapata

2. Szentdénes csapata

3. Lúzer csapat

4. Pöröly csapat 

Gólkirály: Boros Zoltán (Királyegyháza) 

Legjobb kapus: Bogdán Kálmán (Szentdénes) 

A IV. Majális Kupát Fata Gábor (Királyegyháza SE) szervezte és bonyolította a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának közreműködésével.

 

 

Szintén május 5-én zajlott a családok részére szervezett „Mókás Majális”, melyet a KEFE szervezett. A programban szerepelt kézműves műhely, főzőverseny, rekeszpakolás, kézilabda, pingpong, karaoke és filmvetítés is. Mindkét rendezvényt támogatta a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány és a LAFARGE Cement Magyarország Kft.

 

További részletek a Galériában!