Szülők Bálja 2012

Január 7-én, hagyományosan az év első rendezvényeként, idén is megtartottuk az iskolai Szülői Munkaközösség szervezésében a Szülők Bálja elnevezésű jótékonysági bált.

Nagy örömünkre az iskola felújításának és kibővítésének köszönhetően ezúttal már a földszinti aula adott helyet a táncos mulatságnak. A jótékonysági rendezvényen nemcsak a most itt tanuló diákok szülei vettek részt, hanem évek óta visszajáró törzsvendégeink az immár felnőtt „öregdiákok” és a régebben idejáró diákok szülei is. Szívből örülünk annak, hogy idén is szép számmal jöttünk össze, és az adományokból ismét lehetőségünk nyílik majd hozzájárulni az iskolás gyerekek gyereknapi programjához, valamint a karácsonyi ajándékozáshoz. Ezúton szeretném biztatni azokat a szülőket, akiknek gyermeke a királyegyházi iskolába jár, és eddig nem tette meg, jövőre csatlakozzanak ők is a rendezvényhez, garantáltan jó célért, jó társaságban, jó szórakozási lehetőséget tudunk biztosítani mindannyiunk számára.

Köszönjük a magánszemélyek által tett felajánlásokat, és a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriuma által nyújtott támogatást.