Labdarúgóink eredményei

2011. 04. 25. Szabadszentkirály – Királyegyháza 1:1 (0:1) Összeállítás: Molnár L. – Király, Gunszt, Kovács – Kis-Szabó, Jung (88. p. Katona), Keczeli (79.p. Lajtmann), Gábor (46.p. Lesnyik) – Schneider (55. p. Szolga), Gellner, Kürthy (85.p. Fata) 

Góllövő: Kürthy 

Ha igaz a mondás, hogy a jó csapatnak szerencséje van, miért ne lenne igaz, hogy a rosszul teljesítő csapatot sújtja a balszerencse? Gyenge játékkal is uraltuk a mérkőzést a mélyszántásra emlékeztető pályán. A csapatoknál gyengébben csak a játékvezető teljesített. Rendkívül bosszantó, hogy akad olyan játékosunk, aki felelőtlen, fegyelmezetlen magatartásával még ront a csapat helyzetén!

 

05. 01. Királyegyháza – Kökény 4:1 (3:0) Összeállítás: Molnár L. – Keczeli, Gunszt, Kovács – Kis-Szabó, Jung, Balogh (60.p. Katona), Schneider (17.p. Gábor) – Szolga (60.p. Fata) – Kürthy, Lesnyik (60.p. Lajtmann) 

Góllövő: Kürthy, Schneider, Gunszt, Szolga 

A régi idők királyegyházai fociját láthattuk. Végre voltak helyzeteink, amikből gólokat lőttünk, nem kaptunk sárga lapot… Kár, hogy későn mutattuk meg, hogy tudunk még győzni. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül, Schneider Tamás még az első félidőben súlyosan megsérült, jobb térdét operálni kell.  

05. 08. Gödre – Királyegyháza 3:1 (1:0) Összeállítás: Molnár L. – Katona Zs., Király, Kovács – Kis-Szabó, Jung, Keczeli, Gábor – Szolga, Lesnyik, Kürthy 

Góllövő: Lesnyik 

Ott egy vitatható büntető, itt egy lesgyanús gól. A bírói hibák kiegyenlítették egymást. A lelkesedésbeli különbség két gólt eredményezett. Ellenfelünk egyszerű „falusi futballt” játszott. Ha kellett rúgtak, mint a sörös ló, belepüföltek a labdába, utána futottak. De: futottak! Szívből, mintha Bajnokok Ligája döntőt játszanának. Végtelenül szégyelltem magam.  

05. 15. Királyegyháza – Kishárságy 1:2 (0:2) Összeállítás: Molnár L. – Keczeli, Gunszt, Katona Z., Kovács – Jung, Balogh (50.p. Katona Zs.) – Kürthy, Lesnyik (65.p. Lajtmann), Gábor (46.p. Szolga) – Gellner (70.p. Fata) 

Góllövő: Fata 

Az őszi szezonban – a félidény legjobb játékával – idegenben 4:1 arányban léptük le ezt a Kishárságyot. Fata Gábor akkor is, most is gólt szerzett. ? volt az egyetlen, aki mindkét mérkőzésen szívét-lelkét adta a csapatért. Húsz perc alatt tett annyit, mint néhányan 70 vagy 90 perc alatt! Pedig már nem teenager. Nem értem, hogy ismerhettem félre embereket – ennyire.  

05. 22. Hetvehely – Királyegyháza 4:1 (0:1) Összeállítás: Molnár L. – Keczeli, Katona Z., Balogh, Kovács – Szolga,  Jung – Kis-Szabó (78.p. Katona Zs), Lesnyik (61. p. Gábor), Kürthy (79.p. Lajtmann) – Gellner  

Góllövő: Gellner 

Egy fiatalember, aki teljesen alkalmatlan a játékvezetésre. Nem gonosz, nem csaló, „csak” alkalmatlan. De a játékvezető-ellenőr, aki ezt a teljesítményt jónak értékeli…. Mindez azonban nem menti a gyenge teljesítményt és a minősíthetetlen magatartást!!!