Gyarapodik a gyűjteményünk

Örömmel közöljük, hogy többen is adományoztak már a falumúzeum létrehozása érdekében kiállítandó régiségeket a gyűjteményünkbe. Kérünk mindenkit, hogy ha van a háznál olyan régi tárgy, amit szívesen felajánlanak erre a nemes célra, juttassák el a gyűjtőhelyre, vagy jelezzék a szándékot, és mi elmegyünk a tárgyakért Önökhöz.

Természetesen minden felajánló neve szerepelni fog az általa adományozott tárgyakon. Várunk használati tárgyakat a lakásból (szőttesek, ruhák, edények, berendezési tárgyak, bútorok, szőnyegek, stb.), használati tárgyakat a háztáji gazdaságból (kocsi, földművelési eszköz, lószerszám, tároló edény, láda, daráló, szecskavágó, stb.), a különböző mesterségek tárgyait, vallási kegytárgyakat, régi fényképeket, könyveket és minden mást, amiről úgy ítélik meg, hogy helye lenne a kiállításon a régmúlt idők felidézése érdekében.

A gyűjtés helye: a Polgármesteri Hivatal mögötti épület, ami a vegyesbolt és a tűzoltószertár felől közelíthető meg.

A gyűjtés időpontja: minden szerda 10.00 – 12.00 óráig.

Adományozó szándékukat jelezni lehet személyesen vagy telefonon a következő személyeknél: Grímné Hunyadvári Éva, vezető óvónő (73/340-050), Kovács Lászlóné Ági, óvónő (73/340-050), Mészáros Lászlóné (20/478-03-46).

Szeretettel várjuk felajánlásaikat és jelentkezésüket!