Farsang a Nyugdíjas Klubban

Február 22-ére farsangi mulatságot szerveztünk. Terített asztal, étel-ital, jó zene fogadta klubtagjainkat. Egy kis idő elteltével azt vettük észre, hogy mindig egyre kevesebben vagyunk a teremben. Először nem tudtuk, hogy mi történik, aztán jött a meglepetés.

Az ajtóban megjelent Jolika a kéményseprő, Marika, mint Márió, a harmonikás, Terike, az apáca, Évike, a szakács, Józsi és Ancsa, a vadászok, Marika és unokája, Niki, mint hastáncosok, Ibolya, mint ápolónő, Irénke, a cowboy, Piroska, a cigányasszony, és a kivilágított seprű hátán jött Erzsike, a boszorkány. Végül betántorgott egy felismerhetetlen, szakadt ruhás, borosüveggel dülöngélő részeg: Sanyika, aki nem volt más, mint a mi Ilikénk.

       

Hatalmas sikerük volt a jelmezeseknek! A jókedv, a vidámság táncba és nótázásba torkollott. Ezen az estén mindenki nagyon jól érezte magát. Elfelejtettük, hogy fáj a láb, a derék. Mintha megfiatalodtunk volna. Körünkben megjelent Grím Ferenc, polgármester és Palkó Ottó, alpolgármester is, aki az eseményeket megörökítette. Köszönjük!