Szülők Bálja 2011

Január 8-án rendezte meg az iskolai Szülői Munkaközösség a 2011-es Szülők Bálját, ami teljes joggal viselheti Királyegyházán „az év bálja” elnevezést is.

A hangulatról ezúttal is, mint hagyományosan, az „Ez van” zenekar gondoskodott nagy sikerrel.A tantermekben a terített asztaloknál folyt az eszem-iszom, a táncparkettet pedig az emeleti zsibongó biztosította. Szépen, ízlésesen feldíszített asztalok és termek várták a vendégeket, akik elegáns öltözékükkel tisztelték meg a rendezvényt. Mit sem vont le az összejövetel színvonalából az a tény, hogy mivel az iskola éppen felújítás alatt áll, az újonnan beszerelt ablakokra még egy függönyt sem lehetett felrakni, és keretként a malteros, festetlen falak szolgáltak. A tekintetek egymásra szegeződtek, és a kisebb-nagyobb társaságokban jó beszélgetések alakultak ki. Nagyon családiassá tette a hangulatot az a városi bálokhoz képest határozottan kellemes előny, hogy itt szinte mindenki mindenkit ismert, vagy ha eleinte még esetleg nem, akkor hamarosan megismert egy közös ismerős útján. Külön örömünkre szolgált, hogy nagyon sok fiatal felnőtt jött közénk szórakozni iskolánk volt tanulói közül. A belépőjegyeken lévő számokból kisorsolt tortát Balogh Tamás és asztaltársasága nyerte meg, de számos értékes és hasznos ajándék talált gazdára éjfélkor a tombolán is. A támogatóknak köszönhetően nyerhettünk itt étkészletet, ajándékcsomagot és ablaktörlőt az autóra éppúgy, mint lehetőséget tizenöt perc szoláriumra vagy egy manikűrre, pedikűrre. Természetesen legnagyobb dicséret a szervezőket, az iskolai Szülői Munkaközösség vezetőit illeti, akik bizony a gyermeknevelés és a munka mellett nem sajnálják idejüket a közösségi programok megszervezésére fordítani. Nem kis feladat egy ilyen bál megszervezése, hiszen először is szerezni kell szponzorokat, egyeztetni kell a zenekarral, meg kell vásárolni és összeállítani a tombolán kisorsolandó tárgyakat, a bál napján meg kell teríteni, feldíszíteni a termeket, a zsibongót, majd mindezek után mosolyogva fogadni az érkező vendégeket, jót szórakozni az éjszaka során, másnap pedig kitakarítani és eltakarítani mindent oly módon, hogy hétfőre az iskola épülete tanításra kész legyen. Akik az idei bál érdekében mindezt elvégezték: Fata Gáborné, Fata Gábor, Hollósi Tünde, Hollósi Richárd, Ormódi Melinda és Mihálovics Gábor szülők. Köszönjük a munkájukat, különös tekintettel arra, hogy a bál bevételét természetesen az iskolásokra fogják fordítani, így például gyermeknapi rendezvényre illetve karácsonyi ajándékokra.

A rendezvény támogatói: Erőss Adrienn, Hollósi Richárd és családja, Király Kocsma (Bak Lívia), Konyári Tímea, Kósa Tihamér és családja, Nyakáné Hatos Adrienn, ?s Ferenc és családja, Plaki Bernadett és családja, Proviltec Bt. Szolárium, Zallau Kft. (Vörös Zoltán, Királyegyháza), Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány és a Nostra Cement Kft.