Labdarúgóink eredményei

2010. 10.30. Királyegyháza – Hetvehely 4:0 (1:0) Összeállítás: Molnár K. (84.p. Molnár L.) – Keczeli, Király, Kósa T., Gunszt (75.p. Berta) – Szolga (80.p. Kovács), Jung, – Kürthy (84.p. Katona Zs.), Kósa L. (84.p. Fata), Schneider (75.p. Lajtmann) – Gellner (60.p. Szakál)

Góllövő: Jung, Kürthy(2), Fata

Második mérkőzésünk négy lőtt góllal, sárga lap nélkül. Leírhatjuk már nagyképűség nélkül: Királyegyházának a megye ll. osztályban is bajnokesélyes csapata van!! Ajánljuk ezt a győzelmet „búcsúfiának” kedves szurkolóinknak!

11.14. Hobol –  Királyegyháza 1:1 (0:0) Összeállítás: Molnár L. – Katona Zs. (63.p. Keczeli), Király, Gunszt, Kovács (63.p. Berta) – Szakál, Jung, – Kürthy, Kósa L., Schneider – Gellner

Góllövő: Gellner

Feszülten, idegesen és görcsösen küszködött a csapat. Már hét közben sem volt minden rendben, nem tudtunk otthon edzeni, nincs normális fűtés és világítás, ezért Szentlőrincen, bérelt pályán tudunk készülni. Az akarattal nem volt baj, csak nem akadt egy higgadt, igazi vezér a pályán, aki képes lett volna győzelemre vezetni a csapatot – és ezúttal a kispadon sem az irányított, aki szokott. Valami elveszett, valami összetört! Talán nem végleg!

11.21. Királyegyháza – Mágocs 3:1 (2:0) Összeállítás: Molnár L. (65.p. Molnár K.) – Keczeli, Király, Kósa T. (65.p. Berta), Gunszt – Szolga (85.p. Gábor), Jung – Kürthy (77.p. Lajtmann), Kósa L.(85.p. Katona Zs.), Schneider (77.p. Kovács) – Gellner (77.p. Fata)

Góllövő: Király, Gellner

Lejátszottuk az őszi szezon utolsó mérkőzését, és veretlenek maradtunk hazai pályán. Erről a mérkőzésről egyebet mondani nem tudok, és azt hiszem, nem is szabad. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, szponzorainknak a segítséget! Békés, boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek!